Saturday, 13 August 2011

Bukti Gergasi Wujud

Bukti Gergasi Wujud

Ini cerita Hot terbaru, semasa saya sedang jalan² di Google tiba-tiba terjumpa satu bukti yang ntah sahih ataupun tidak yang mempromosikan tentang kewujudan Gergasi.ermm.. Kalau saya cakap sama ada bukti ini adalah sahih belum tentu orang lain akan percaya.betul kan?? Pernahkah kamu semua terfikir Adakah gergasi ini benar² wujud?? Apakah ukuran saiz fizikalnya??dan kalaupun gergasi ini benar² wujud di muka bumi ini paling penting apakah jantinanya?? Adakah dia lelaki?? Perempuan?? ataupun Nyah??

Menurut maklumat lisan,Gergasi dikatakan hidup di bawah tanah dan menyembunyikan diri di dalam gua.Selain itu,gergasi juga dikatakan mempunyai warna badan yang seakan-akan warna tanah. Makanan gergasi pula dikatakan kadangkala berbentuk daging manusia dan haiwan.Jadi no wonder lah kalau gergasi itu besar sebab dia suka makan daging.. haha..Saya sebenarnya selalu berfikir apakah jantina gergasi yang sebenar??.. lalu saya google dan google terus menerus.. Akhirnya usaha yang ditabur selama ini tidak sia²... Segalanya terjawab... cuba tengok bukti kewujudan gergasi serta apakah jantinanya....
Punya lah besar@#$%

Sekarang sudah terjawab persoalan apakah sebenarnya jantina gergasi... kah3..
Saja buat lawak.. tengah boring bah ging...:p




Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

12 Komen HOT: on "Bukti Gergasi Wujud"

Sabahancrew said...

saja buat lawak time malam² yang sungguh membosankan ni.. hehe..sekurang-kurangnya boleh senyum sorang time tgh mlm ni..:P

Ungu Violet said...

kehkehkeh...
adehh!!!

besar gaban...huhu

Sabahancrew said...

ungu : tu lah pasal jadi kepunyaan gergasi.. ngehh3

si para para said...

waaaa besau gilerr..
nama pun gergasi kan
tak kan nak pakai saiz S.hehe

c i k a n a said...

haha..ya allah, dah btul2 pcya dah td..haha..adoi.. =D

Miss A said...

uishh,mak dato!besar punye!

D.A.Y.A.H said...

fakta kat atas tu buleh thn lagi..
sekali scroll bwh..xbuleh blah punyer fakta..hahak..lwk2..

Sabahancrew said...

D.A.Y.A.H : mesti awk senyum kan.. ehehe

cik pha said...

baru aku tau jnatina gergasi tersebut haha

Sabahancrew said...

cik pha: aku pn baru tau juga... ngeh3

Aizawa gurl said...

hahaha sbr jela..ingtkn btl..huhu

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...