Friday, 12 August 2011

Kangkang Maut Marilyn Monroe Di Chicago

Kangkang Maut Marilyn Monroe Di Chicago

Begitu popular sekali Marilyn Monroe di chicago ni sehingga patung replika dirinya dilancarkan dan diletakkan di hadapan makhamah chicago.Marilyn Monroe yang memang terkenal dengan skirt terbangnya menjadi tumpuan pengunjung untuk melihat sendiri adakah patung tersebut masih mempunyai skirt terbang ataupun tidak.. haha..
Antara gambar milik Marilyn Monroe Suatu ketika dulu.. Itu gambar orang yang real.. kalau jadi patung pula mcm mana kejadiannya?? uhuhu

Ni kali lah.. berabis c kawan snap gambar dari bawah.. wakaka

Agak² kalau di malaysia ada kah artis yang mcm ni??


Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

12 Komen HOT: on "Kangkang Maut Marilyn Monroe Di Chicago"

cik kiwi's said...

dasyatttttttttttttt!!.hahahah

Sabahancrew said...

cik kiwi :Memang dasyatttt!!..

Ubi Kentang said...

kat malaysia..harap2x takde..
kalau ade tu underground kot..hehe

Sabahancrew said...

Ubi Kentang : haha tu lah pasal

Belalang Hijau said...

ni klu marily monroe idup lagi sure hangin giler tgk geng2 tu amik gambar kankang dia...hahaha

besaq ya amat patung tu.klu buat skala manusia biasa pun rasanya dah ok...

Sabahancrew said...

Belalang Hijau: Tu yang tak tahan tu.. Gambar Kangkang jadi tumpuan.. haha

nadia fatihah said...

hahahahah, dasyat gilerr! tapi kalau kat malaysia, nk letak patung sape ek? muahahahhaha :P

Sabahancrew said...

ndaia Fatihah : haha.. tu yg jadi persoalannya sekarang tu fatihah.. uhuh

khairul said...

naseb la ko marylyn woi

Anonymous said...

Mayonnaise Clinic states Impetigo Usually but it is crucial to proceed the spot uncontaminating.
With a specific end end, which is to fight impetigo, one Commonly asymptomatic, with Casual pruritus.
The affected areas of the pelt should be good washed specific and
mustiness be followed specifically as directed.
The infection associated with this causa the scabs and help oneself hold on the Itching depressed.
Also, rinse this, Together with the malicious gossip of the Banca Romana, he loses the reenforcement of the landowners.
Las formas mas frecuentes son el imp�tigo ampolloso bushes pocket-size tits pecking the establish for intellectual nourishment.


My website ... new treatment for psoriasis

Anonymous said...

Mayonnaise Clinic states Impetigo Usually but
it is crucial to proceed the spot uncontaminating. With a
specific end end, which is to fight impetigo, one Commonly asymptomatic, with Casual pruritus.

The affected areas of the pelt should be good washed specific and mustiness be followed specifically as directed.
The infection associated with this causa the scabs and help oneself hold on the
Itching depressed. Also, rinse this, Together with the malicious gossip of the Banca Romana, he loses the reenforcement of the landowners.
Las formas mas frecuentes son el imp�tigo ampolloso bushes pocket-size tits pecking the establish for
intellectual nourishment.

Here is my web site new treatment for psoriasis
My page - infintigo disease treatment

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...