Tuesday, 9 August 2011

Operation Failed!!

Operation Failed!!

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Untuk pembukaan blog sabahan crew ini saya mau bagi tau kamu semua bahawasanya saya bukanlan pembelog sejati tapi baru mau berjinak-jinak dengan apa yang dikatakan sebagai bloger..Wow...Operation Failed jadi tajuk pembuka kata saya sebab tiada idea dalam kepala saya nie..So.Malam nie memang Failed lah...


Jadi terus terang saya cakap, tentang isi kandungan saya sekarang ini memang kosong ging.. tiada apa² pun dalam kepala otak saya nie.. tapi kamurang jangan risau,orang sabah bilang "bulih bah kalau kau"..
Mimang bulih pun..Orang sabah pindik-pindik tagap mana pandai mengalah.. Saya akan cuba sedaya upaya untuk bentuk blog nie jadi versi orang sabah... Supaya orang tau bahawa kita orang sabah pun boleh jadi bloger..

Akhir kata dari saya sebagai pembuka kata, aramai tee.. bulih bah kalau kita kan.. bah kamurang sana jan kasi lama bloging.. bukan juga susah tapi bukan juga senang.. ikut suka hati kita bloging nie.. tiada siapa yang marah... hehe.. Akhir kata kepada semua pembaca, Minta ampun,minta maaf.. kalau ada terkasar bahasa.. Selamat berbelog.. :)
Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

0 Komen HOT: on "Operation Failed!!"

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...